Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, όπως δημοσιεύτηκε στο HOT DOC


Τα ονόματα 2059 Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία 

- Eπιχειρηματίες, εκδότες, έμποροι και φοιτητές
- Μένει να διαπιστωθεί αν είναι ύποπτοι φοροδιαφυγής ή όχι

Αυτή είναι η "λίστα Λαγκάρντ", σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βεξαβάνη, την οποία και δημοσιεύει σε έκτακτη έκδοση .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, στον κατάλογο υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις καταθετών που εμφανίζουν ποσά τα οποία δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Στη λίστα περιλαμβάνονται 2059 ονόματα, αναμέσα τους επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, εκδότες, έμποροι και φοιτητές. Ωστόσο, δεν αναφέρονται ποσά, ενώ οι άνθρωποι που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αυτό, ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με παράνομες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ονόματα μεγαλο- επιχειρηματιών που συναλλάσσονται με τράπεζες του εξωτερικού άλλα και φοιτητών που σπουδάζουν εκτός Ελλάδας, κάτι το οποίο σαφώς δεν είναι παράνομο.
Ουδείς επιβεβαιώνει και ουδείς διαψεύδει τη γνησιότητά της.
 

 


Ακολουθεί η λίστα σε ευανάγνωστο μέγεθος:
....



















(Πηγή των αρχείων το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου