Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Κάθε μέρα και ένας βουλευτής την κοπανάει από την τρικολόρε χουντοκυβέρνηση. Ποιος έχει σειρά?


Oι υποψήφιοι αντάρτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν μαζί 179 βουλευτές. Χωρίς τον Σταυρογιάννη πάμε στους…
178 και τον Μιχελογιαννάκη 177.
Υπάρχουν όμως άλλοι υποψήφιοι αντάρτες;
Από την ΝΔ υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας Κυριαζίδης έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αν περάσουν οι μεγάλες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων, ενώ αντάρτικες τάσεις έχουν εκφράσει και οι Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτή Τρικάλων και Αθανάσιος Νταβλούρος, βουλευτή Αχαϊας.
Στο ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι “αντάρτες” σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει είναι οι εξής:
-Μίμης Ανδρουλάκης
-Βασίλης Κεγκέρογλου
-Γιάννης Κουτσούκος
-Μιχάλης Κασσής
-Κώστας Σκανδαλίδης
-Θεοδώρα Τζάκρη
ενώ από την ΔΗΜΑΡ υπάρχουν ακόμα δύο υποψήφιοι και είναι οι κύριοι Οδυσσέας Βουδούρης και ο βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου