Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η χούντα του Σαμαρά καταργεί και τις παρελάσεις...(από τον Σύριζα το φοβόντουσαν, η ΝΔ το πραγματοποίησε! Αυτό σημαίνει διάλυση των πάντων....)


Υπό το φόβο επεισοδίων κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αποφασίστηκε την ημέρα εορτασμού της εθνικής μας επετείου, στη μαθητική παρέλαση να παρελάσουν...  λίγοι κι εκλεκτοί.


Ειδικότερα, αποφασίστηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να γίνει μόνο από 4 λύκεια δημόσια και μάλιστα όσα φημίζονται για διαγωγή αρίστη , υπό το φόβο επεισοδίων από τους ίδιους τους μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τις περσινές παρελάσεις δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις των μαθητών προς τους επισήμους κι έτσι φέτος, ειδικά στην Αθήνα θα περαλάσουν μόνο οι εκλεκτοί και μάλιστα γρήγορα αφού η παρέλαση αναμένεται να διαρκέσει μισή ώρα το πολύ!

Εύγε Σαμαρά!! Πραγματοποίησες το-κάποτε- όνειρο το Σύριζα!! Αλλά δε μας είπες τελικά με ποιο διακαίωμα απαγορεύεις στους Έλληνες  πολίτες να παρευρεθούν στις παρελάσεις της εθνικής εορτής τους?....Μόνο τα χουντικά καθεστώτα λειτουργούν μέσα σε σιδερόφραχτα στρατόπεδα και με την απειλή των όπλων. Το ξεκίνησε ο ΓΑΠακας και το συνεχίζεις εσύ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ , ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου