Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Νέα τρομοκρατική δήλωση του Στουρνάρα! «Θα πεινάσει κόσμος»…(Επόμενο είναι, με τα μέτρα που έφτιαξες!!!!)Κάθε λίγο και λιγάκι κάνει τρομοκρατικές δηλώσεις για να τρομάξει τον κόσμο και τους βο(υ)λευτές…

«Το κόστος θα είναι άπειρο, θα πεινάσει κόσμος», είπε ο Γ. Στουρνάρας μιλώντας για το ενδεχόμενο να μην εκταμιευθεί η δόση.

Όπως είπε, προσπαθώντας ακόμα μια φορά να τρομοκρατήσει τους πάντες στη Βουλή, η κυβέρνηση θα πρέπει να τρέξει για να προλάβει τα χρονοδιαγράμματα και να γίνει η εκταμίευση των 31,5 δις ευρώ.

Ας του πει κάποιος του ...ευαίσθητου κυρίου που σκέφτεται την πείνα μας, ότι τα μέτρα που φέρνει είναι η μόνη εγγύηση όχι μόνο για να πεινάσουμε, αλλά για να πεθάνουμε από την πείνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου