Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ: Ο καρπαζοεισπράχτορας Χατζηδάκης φοβάται την είσπραξη νέων φαπών και δεν πάει στη παρέλαση του ΡεθύμνουΗ ανησυχία για την αυριανή παρέλαση στο Ρέθυμνο, πριν από την οποία θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση καθηγητών με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε τον υπουργό Ανάπτυξης (βλ. κολαούζο του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας) Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός ματαίωσε την παρουσία του στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στη θέση του, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, Γιώργος Στεργίου.  Την ίδια ώρα, η τοπική ΕΛΜΕ (συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών) δηλώνει πως θα πραγματοποιήσει τη δική της «λαϊκή παρέλαση» πριν την κανονική, για να διαμαρτυρηθεί για «τα νέα μέτρα και την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας». Κάλεσμα στην κινητοποίηση έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με το σύνθημα «Όλοι στις παρελάσεις του λαού!». 
(Αναδημοσίευση μέσω http://idioisommasi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2069.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου