Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός από τα αλβανικά τομάρια που λήστευαν και βίαζαν, υπάρχουν και άλλοι καθώς, το DNA δείχνει" και νέα στοιχεία από εγκληματίες που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Οι πέντε Αλβανοι που εισέβαλαν σε σπίτια κρατώντας καλάσνικοφ και στη συνέχεια βίαζαν και κακοποιούσαν άγρια τις ενοίκους, δεν είναι οι μόνοι.

Αυτό λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, το εργαστήριο της αστυνομίας που εξέτασε το DNA των δραστών και τα ίχνη σε γυναίκες που έπεσαν θύματά τους.
Οι πέντε Αλβανοί κατηγορούνται για 40 επιδρομές σε σπίτια, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη κατηγορούνται ότι βίασαν τις γυναίκες που είχαν
...
την ατυχία να βρεθούν μέσα στα σπίτια την ώρα της εισβολής
Ωστόσο τα ίχνη των βιαστών της γυναίκας στην Ηλιούπολη δεν ταιριάζουν με αυτά των πέντε.
Έτσι στην αστυνομία έχει σημάνει νέος συναγερμός. Είτε πρόκειται για τα πέντε ακόμη ασύλληπτα μέλη της ίδιας συμμορίας που διαφεύγουν, είτε πρόκειται για εντελώς διαφορετική συμμορία για την οποία οι αστυνομική δεν γνωρίζουν το παραμικρό.
Άτομα πάντως που κυκλοφορούν σε κάθε περίπτωση ελεύθερα. Αδίστακτους που είναι βαριά οπλισμένοι και δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα.
Το γεγονός πάντως ότι υπήρξε τέλος, προς το παρόν, στις ληστείες μετά βιασμού, οδηγεί μάλλον προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για τα ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των Αλβανών που από τον φόβο της σύλληψης έχουν “λουφάξει” πιθανότατα εκτός Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου