Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Χαμός στις εφορίες! Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες των ΙΧ!

Πανικός γίνεται στις εφορίες από κόσμο που σπεύδει να καταθέσει τις πινακίδες των ΙΧ τους.
Το κίνημα γίνεται όλο και πιο μαζικό, αφού οι έκτακτες εισφορές, η εκτίναξη στις τιμές των καυσίμων, τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν πάρει την ανιούσα για μια ακόμα φορά, ο φόρος 5% στα αυτοκίνητα πάνω από 2.000 κυβικά, βάζουν φωτιά στην τσέπη των οδηγών.
Αν το συνδυάσουμε με την αύξηση της ανεργίας και τις συνεχείς μειώσεις μισθών τότε το μείγμα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό.
Πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αφού περίμεναν έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας. Τώρα με την μαζική κατάθεση πινακίδων, χάνουν όχι μόνο τα έσοδα των τελών, αλλά έσοδα από τα καύσιμα, ΦΠΑ από ασφάλιστρα και πολλά πολλά ακόμα που μπαίνουν έμμεσα ή άμεσα στα κρατικά ταμεία.
Για Πέμπτη και Παρασκευή οι υπάλληλοι των εφοριών έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις, βάζοντας φρένο στις εισπράξεις τις 2 τελευταίες μέρες του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου