Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Σκύλος, το ...εορταστικό έδεσμα των Ασιατών.


Ένα φορτίο με 300 σκυλιά τα οποία είχαν προορισμό εστιατόρια του Βιετνάμ σταμάτησαν οι Αρχές της Ταϋλάνδης.

Ταϋλάνδη: Πλοίο γεμάτο σκυλιά προοριζόταν για Βιετναμέζικα εστιατόρια
Αστυνομικοί και λιμενικοί στην Ταϋλάνδη είχαν πληροφορίες για το φορτίο και πραγματοποίησαν έλεγχο στο χωριό Τάλαντ που βρίσκεται στην επαρχία Νακόμ Πανόμ. Εκεί εντόπισαν ένα μικρό πλοίο γεμάτο με σκύλους. Το εμπόρευμα θα παραδινόταν σε λαθρέμπορους στο Λάος, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα έστελναν στο Βιετνάμ.
Πολλοί Ασιάτες θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική ...λιχουδιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000 επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο.

Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου