Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Νευρική ανορεξία, η μάστιγα της εποχής. Άλλο ένα νέο κορίτσι δυστυχώς έχασε τη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η
Μαρία Φιλιππάτου "έφυγε" από την ζωή, μόλις 23 ετών, χτυπημένη από τις θανατηφόρες συνέπειες της νευρικής ανορεξίας.
Σύμφωνα με την μητέρα της, η Μαρία ένοιωσε δυσφορία ξαφνικά το απόγευμα των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να καταστεί άμεση ανάγκη η μεταφορά της στο νοσαοκομείο. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας την θλίψη στην οικογένειά της αλλά και σε σύσσωμη την Πατρινή Κοινή Γνώμη, που είχε ευαισθητοποιηθεί από την περιπέτεια της υγείας της.
1
Για τον θάνατο της 23χρονης θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Από την πλευρά της μητέρας της, Αριστέας Ζωγοπούλου, εκφράζονται βαθιές ευχαριστίες σε όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να σώσουν την Μαρία. Όπως αναφέρεται, τα συγκεντρωμένα χρήματα, τα οποία δεν έφτασαν στο ύψος που απαιτούσε η πολυδάπανη θεραπευτική αγωγή, θα διατεθούν για την κηδεία της, η οποία και θα τελεστεί την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΣΤΟ DETE.GR
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου