Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ της Μέρκελ. Θέλει να φέρει – ενιαίο; – δημοψήφισμα για τη Συνθήκη της Λισαβόνας που θα διαλύσει την Ευρωζώνη!

Αυτό είναι το σχέδιο θέλοντας να αποφύγει τα κοινοβούλια της υπόλοιπης Ευρώπης!
Το έχει σίγουρο ότι οι βόρειες χώρες, όπως Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία κτλ. θα ψηφίσουν υπέρ των αλλαγών στη Συνθήκη, ενώ οι υπόλοιπες χώρες (κυρίως του Νότου) θα το απορρίψουν, αφού θα πρέπει να «τρέξουν» πίσω από τη Γερμανία για να πετύχουν τους αυστηρούς όρους που θα θέσει.
Αυτόν τον «σκόπελο» των κοινοβουλίων, θα τον περάσει η Μέρκελ με τα δημοψηφίσματα, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο να ασκηθεί «βέτο» από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που ζουν μέσα στα καθεστώτα των μνημονίων, του ΔΝΤ, της εντεινόμενης ύφεσης και της ανεργίας.
Σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε ότι οι αλλαγές στη Συνθήκη θα πρέπει να υιοθετηθούν το συντομότερο δυνατόν.
Χέρι – χέρι πάει ο Παπανδρέου με τη Μέρκελ, αφού το δημοψήφισμα θα φέρει τη διάλυση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, όπως ακριβώς προσπάθησε να κάνει και ο ΓΑΠ με την αψυχολόγητη ενέργειά του να προτείνει δημοψήφισμα. economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου