Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΑΛΑ@$ΜΕΝΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ; Δουλεύουμε περισσότερο από όλη την Ευρώπη! 42,2 ώρες την εβδομάδα δουλεύουν οι Έλληνες και 35,6 οι Γερμανοί!

Οι Έλληνες δουλεύουν κατά μέσο όρο 42,2 ώρες την εβδομάδα, αναφέρει έρευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας.
Σύμφωνα με τους βρετανούς, οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες μέσα στην ΕΕ.
Όσο για τους άλλους «εταίρους»; Οι Γερμανοί εργάζονται 35,6 ώρες, οι Γάλλοι 38 ώρες, οι Βρετανοί 36,3 ώρες, ενώ τις λιγότερες εργάζονται οι Ιρλανδοί με 35 ώρες.
Η χώρα που μας «τρώει» είναι η Αυστρία με 43,7 ώρες απασχόλησης, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα οι Έλληνες βλέπουν αυτά τα στοιχεία και αισθάνονται ότι δεν φταίνε οι ίδιοι για την κρίση (πόσο παραπάνω να δουλέψουν;).
Μάλιστα, ο Guardian δεν διστάζει να αντιπαραβάλει τα στοιχεία Ελλάδας και Γερμανίας.
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, η Βρετανία βρίσκεται κάπου στη μέση της λίστας και η Ελλάδα ακόμα πιο χαμηλά (χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο δείκτης παραγωγικότητας στην Ελλάδα είναι 76,3, ενώ στη Γερμανία 123,7.
Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας αφορούν το διάστημα Απρίλιο – Ιούνιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου