Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Προδότη ΓΑΠ πες αλεύρι.... Όλα σιγά σιγά αποκαλύπτονται: Ο λόγος που χέστηκε πάνω του ο προδότης Παπανδρέου ήταν ότι τον απείλησε ο ίδιος ο Σαρκοζί που έβλεπε να χάνουν οι δικοί του Τραπεζίτες.

Ο Σαρκοζί γκρέμισε τον Παπανδρέου: Θα φροντίσω να πληρώσεις προσωπικά γι’ αυτά που κάνεις!Το παρασκήνιο από τις Κάννες έρχεται σιγά – σιγά στο προσκήνιο. Μπορεί η αντίδραση της Μέρκελ να ήταν χλιαρή αλλά φαίνεται πως ο Σαρκοζί ήταν αυτός που πανικόβαλλε τον Γιώργο Παπανδρέου κάνοντας τον να σταματήσει τις μεθοδεύσεις και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για …εγκατάλειψη της καρέκλας!
Σύμφωνα λοιπόν με τις δημοσιογραφικές διαρροές (επιβεβαιωθήκαμε 100% για την παπάντζα του πραξικοπήματος), ο Σαρκοζί εκτός από τις χυδαίες ύβρεις που απηύθυνε στον Ελληνόφωνο πρωθυπουργό, έφτασε σε σημείο να τον απειλήσει (προφανώς) με δικαστήρια, όπως φαίνεται από τα συμφραζόμενα.
Δεν πιστεύουμε ποτέ ότι ο Γάλλος πρωθυπουργός θα έβλαπτε βιολογικά τον Γιώργο Παπανδρέου .
Εδώ ολόκληρο Στρως Καν, απλώς τον “έδεσαν”.
Το γεγονός όμως ότι ο Παπανδρέου έχει 200 άτομα ασφάλεια, φανερώνει ανώτερο φόβο και όχι τις …κατσαρόλες της φωτιάς.
΄Μόνο ο Καντάφι είχε τέτοια προστασία… και τον κυνήγαγε ολόκληρο ΝΑΤΟ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου