Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Γελάνε στη Ν.Δ. με τους "όρους Παπαδήμα" και ετοιμάζονται για κάλπες

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Α.Σαμαρά με τον Γ.Παπανδρέου πριν από λίγο, ερωτήθηκε ο δεύτερος αν αυτά που μετέδωσε΄ως "όρους Παπαδήμου" η κρατική τηλεόραση είναι αληθινό γεγονός ή απλά ... ανέκδοτο. δεν ξέρουμε τι απάντησε ο Γ.Παπανδρέου, πάντως στο εσωτερικό της Ν.Δ. ... γελάνε πικρά με τους "όρους Παπαδήμα". "

Όρους μπορούν να θέτουν μόνο οι εκλεγμένοι από τους πολίτες και όχι οι τραπεζίτες που συνυπέγραψαν και προώθησαν τα πλαστά στοιχεία το 2001για να
...
μπούμε "λαθραία" στο ευρώ" .....
δήλωνε υψηλά ιστάμενο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. στο defencenet.gr

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης ο οποίος εμφανίζεται εξαιρετικά δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα σε δήλωσή του ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι ο Α.Σαμαράς φυσικά και θα επιμείνει στην άποψη της μη υπογραφής της επιστολής που ζητάει ο Όλι Ρεν.

"Ο κ. Ολι Ρεν μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες έκανε δυο απρεπέστατες και πολύ προσβλητικές κινήσεις εναντίον του ελληνικού λαού, όχι των ελληνικών κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, για μένα περισσότερο μοιάζει αυτή η λειτουργία του κ.Ολι Ρεν ως διαχειριστή εταιρείας, ως διευθύνοντα συμβούλου που στο τέλος θα καταλήξει να ζητάει και το γνήσιο της υπογραφής", δήλωσε.

Όπως είπε, "αυτή η θέση του Α. Σαμαρά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει και κτήμα και των άλλων πολιτικών κομμάτων και να μην υπάρχει συνυπογραφή σε ένα κείμενο το οποίο μας προσβάλει και δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να προσβληθεί".

Στη Ν.Δ. μετά το χθεσινό ναυάγιο στο Προεδρικό, όλοι πλέον ετοιμάζονται άμεσα για εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου...

defencenet.gr
το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου