Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ- Π.Παυλόπουλος: Το χαράτσι των ακινήτων αποτελεί ωμή παραβίαση του Συντάγματος και θα πέσει στο πρώτο δικαστήριο που θα γίνει. Δεν μπορεί να σταθεί αυτή η παρανομία!

(σσΑ: Μην ξεχνάμε, στις 2 Δεκεμβρίου, με κατεπείγουσες διαδικασίες, θα εξεταστούν οι πρώτες προσφυγές κατά αυτού του παράνομου και άδικου φόρου.) Σύνδεσμος για πληροφορίες σχετικα με την δυνατότητα πληρωμής του  ρεύματος χωρίς το χαράτσι (Στην ουσία ο μόνος τρόπος που έχει απομείνει είναι μέσω ΑΤΜ της Τράπεζας, καθώς όλα τα υπόλοιπα, όπως Ταμείο Παρακαταθηκών κλπ, φρόντισε να τα μπλοκάρει το ανάλγητο και ανελέητο σοσια-ληστρικό κράτος. http://agiovasilema.blogspot.com/2011/10/blog-post_9019.html#more )

Η λίστα με τους δήμους που έχουν ξεκινήσει αντίσταση κατά του απάνθρωπου αυτού φόρου:
http://agiovasilema.blogspot.com/2011/11/blog-post_589.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου