Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Όσο αυτοί παίζουν πόκερ μεταξύ τους με το ξεπούλημα της Ελλάδας και περιμένουν ποιός θα πάρει την παρτίδα/πρωθυπουργία, οι στρατιές λαθρομεταναστών σκοτώνουν ανεξέλεγκτα τους Έλληνες.

Ασύλληπτα νούμερα τα οποία κρύβονται εντελώς από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, μόνο  τον μήνα που μας πέρασε, τον Οκτώβριο, έγιναν 15 ανθρωποκτονίες (!!!),114 ένοπλες ληστείες, 1158 διαρρήξεις σε σπίτια και συνελήφθησαν 21.000 άτομα!!!!!!(αλλοδαποί φυσικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία). Μας σκοτώνουν ανελέητα και δεν υπάρχει ούτε ένας άχρηστος Έλληνας πολιτικός, ούτε ένα μη ξεπουλημένο κάθαρμα, να δείξει το ελάχιστο ενδιαφέρον προς τον δυστυχισμένο πολίτη, που τον αφανίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου