Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ …. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ .!

 Γράφει ο Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Φημίζονται για την μεθοδικότητά τους οι Γερμανοί και κάποιοι τους θαυμάζουν. Αν όμως ιστορικά κρίνουμε την μεθοδικότητά τους, θα διαπιστώσουμε με αποτροπιασμό ότι, όχι μόνο προτέρημα δεν συνιστά, αλλά εντελώς αντίθετα, αποτελεί το καταστροφικότερο μειονέκτημά τους !!!
Μεθοδικά οργάνωσαν επανειλημμένα την υποδούλωση της Ευρώπης κι ολοκλήρου του Κόσμου.! Μεθοδικά κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων, Εβραίων και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων .! Μεθοδικά έστησαν τα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως και πειραματίστηκαν, με την συμβολή ιατρών ” (..!) – χασάπηδων πάνω στα δυστυχισμένα θύματά τους .! Μεθοδικά απ’ όπου πέρασαν, έσπειραν τον τρόμο και τον θάνατο .! Μεθοδικά εκπαίδευσαν άκαρδους λεγεωνάριους και τους μετέτρεψαν σε φονικές μηχανές εξόντωσης, όλων των μη Α(Γ)ΡΕΙΩΝ .! Μεθοδικά μέχρι σήμερα ξαναδημιούργησαν το απάνθρωπο οικονομικό τους Δ’ Ράϊχ, με την ανοχή και τη μωροπιστία όλων των ηλιθίως σκεπτομένων παγκοσμίως που
...
πίστεψαν ότι, είναι δυνατόν να εξανθρωπισθούν οι ”υπεράνθρωποι” νεοαττίλες του Νίτσε.! Μεθοδικά άρχισαν το νέο τους Οικονομικό πόλεμο απ΄ την Ελλάδα (όπως το 1939 τον Στρατιωτικό απ’ την Πολωνία.!), για να τον επεκτείνουν (όπως και πράττουν) και στους άλλους .! Μεθοδικά εξαπατούν τους αφελείς Γάλλους συνοδοιπόρους τους, μέχρι νάρθει κι η σειρά τους, όπως πριν από εβδομήντα χρόνια έπραξαν με τους (τότε) Σοβιετικούς .! Μεθοδικά σχεδιάζουν αυτές τις οικονομικές καταστροφές, για ν’ αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των (κατ’ αυτούς) αδυνάτων λαών, δηλαδή, όλων των μη Γερμανών .!
Το Παντοδύναμο, όμως Χέρι, του Μεγάλου Αόρατου (όπως Τον ονομάζει ο δικός τους περίφημος καθηγητής της χειρουργικής Hans Killian), απ’ αυτό το ”προτέρημά” τους, θα τους αρπάξει και θα τους ταπεινώσει συντρίβοντάς τους, γι άλλη μιά φορά όπως πάντοτε μέχρι τώρα συνέβαινε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου