Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για το τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος που μας οδήγησε στην καταστροφή.

Την άμεση και επείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών περί τεχνητού "φουσκώματος" του ελλείμματος από την Εθνική Στατιστική Αρχή ζήτησε, με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την Πέμπτη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Ιωάννης Αδαμόπουλος.
Για το λόγο αυτό, καθώς και λόγω της σοβαρότητας του θέματος, που αφορά καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ζήτησε να χειριστεί την υπόθεση η Εισαγγελία Εφετών και συνεπώς, να οριστεί για τη διερεύνησή της εφέτης ειδικός ανακριτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου