Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του προέδρου του Γιάννη Αδαμόπουλου και αφαίρεσε το τίτλο του επιτίμου δικηγόρου από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
 Αφαιρέθηκε ομόφωνα ο τίτλος του επιτίμου δικηγόρου: “από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους, την στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό
...
 Δημόσιο το φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις”, σύμφωνα με δήλωσε του δικηγορικού συλλόγου.
Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος Γ. Αδαμόπουλος σημειώνει ότι: “δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του δικηγορικού σώματος. Φαίνεται ότι ουδόλως εκτίμησε την απονομή εις αυτόν του τίτλου του επιτίμου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου”.

Σε ερώτηση μάλιστα που του έγινε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, απάντησε με αδιαφορία: Α, ναι; "Δεν ήξερα ότι ήμουνα επίτιμος δικηγόρος. Τον κ. Αδαμόπουλο δεν τον γνωρίζω!


Πιστεύω να μην μου αφαιρέσει και την σύνταξη δικηγόρου ".

Όπως καταλάβατε, εκτός από τα επιδόματα τριτεκνίας, ο, Πάγκαλος, παίρνει και σύνταξη δικηγόρου !!!