Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Βούρος: Ούτε παραιτείται, ούτε καταψηφίζει το χαράτσι!

Ναι θα ψηφίσει τελικά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρος παρά τους λεονταρισμούς και φυσικά δεν παραιτείται από βουλευτής γιατί διακατέχεται από μεγάλα πατριωτικά αισθήματα και πολλά βουλευτικά προνόμια!!!!
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή
...
η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και στην ψήφο μου», δήλωσε σε γραπτή ανακοίνωσή του πριν από λίγο.
Δεν περιμέναμε και τίποτε άλλο βέβαια από τους πράσινους εφιάλτες της Ελλάδας. Κάνουν τους παλικαράδες και την ώρα της ψήφου γίνονται κοτούλες λυράτες… Να μην θυμηθούμε τις περιπτώσεις Ρομποπουλου και του μέγιστου κωλοτούμπα Αθανασιάδη….

αἰέν ἀριστεύειν

(agiovasilema: Δε φταίει ο κάθε μούσχαρος γι αυτά που λέει. Φταίνε τα ζώα που τον ψήφισαν.... Ο τελευταίος ηθοποιός/τραγουδιστής/μοντέλα/αδελφοκουδούνα να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής, βγαίνει. Καλά να πάθουμε τώρα)

1 σχόλιο: