Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

To ΓΑΠ ο τουρίστας των 4 νησιών! Η Κατερίνα Ακριβοπούλου περιγράφει την κατάσταση όπως ακριβώς την αντιλαμβανόμαστε όλοι.

Τουρίστας ο Πρωθυπουργός!!!

Δεν πρέπει να έχει συναίσθηση ο ΓΑΠ του τι ακριβώς περνάει ο ελληνικός λαός. Φαίνεται ο άνθρωπος βλέπει την ελληνική κοινωνία μέσα μόνο από τις στατιστικές και κανένα βιντεάκι απο το youtube.
Δεν εξηγείται αλλιώς η εικόνα του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου (ΣΚΑΙ) είχε απόλυτο δίκιο όταν τον χαρακτήρισε (ακολουθεί βίντεο) Πρωθυπουργό των 4 νησιών.

Λοιπόν, αφού πήγε στην Σκιάθο και τράβηξε κουπί,με το καινούργιο του κανό (3,500 ευρώ κόστισε) πήγε Κρήτη και έμεινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο μαζί με…

τον αδερφό του Νίκο και την
....
σύζυγό του και το ζεύγος Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη.
Φέτος που διανύουμε την πιο δύσκολη χρονιά και μπαίνουμε σε ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, ο ΓΑΠ προτίμησε να ξεκουραστεί στις σουίτες και στα spa, για να επιστρέψει δυνατός και ακμαίος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου