Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Έπιασαν Πακιστανούς που λήστευαν και σκότωναν όποιον έβαζαν στο μάτι. Το μόνο που λείπει στα ζώα είναι το ...τζαμί...Να βιάζουν και να σκοτώνουνε με τις ευλογίες του Αλλάχ.

Η αστυνομία συνέλαβε επικίνδυνους εγκληματίες Πακιστανούς για ανθρωποκτονίες και ληστείες στο Κέντρο της Αθήνας


Ψάχνουν άλλους τρεις που μαζί είχαν φτιάξει εγκληματική οργάνωση και έκαναν ληστείες αφού σκότωναν πολλές φορές και τα θύματα τους.Δικογραφία σε βάρος έξι αλλοδαπών υπηκόων του Πακιστάν από τους οποίους οι τρεις συνελήφθησαν σχηματίστηκε από την αστυνομία.

Οι έξι πακιστανοί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα ληστείες σε βάρος ιδιωτών και καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έρευνα–προανάκριση που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν :

• Την 10-4-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν στα Κάτω Πατήσια.
• Την 10-7-2011 ληστεία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Άλιμο και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος έτερου αλλοδαπού, φιλικού προσώπου του υπαλλήλου.

• Την 12-7-2011 ανθρωποκτονία και απόπειρα ληστείας σε βάρος 61χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, υπαλλήλου περιπτέρου στην Μεταμόρφωση.

• Την 26-7-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 22χρονης αλλοδαπής υπηκόου Πολωνίας,στα Πατήσια.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο διαπραχθήκαν οι δολοφονίες, το οποίο ταυτίστηκε εργαστηριακά με τα ευρήματα από τους τόπους τέλεσης.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου