Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Πάνω από 3.000 αστυνομικοί θα φυλάνε τον ...τρισμέγιστο Πρωθυπουργό από την οργή του κόσμου.Η επικείμενη παρουσία  στη Θεσσαλονίκη προκαλεί φόβο και τρόμο στον μεγάλο ηγέτη της Ελλάδας. 

Μάλιστα, θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες περιφρούρησης στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση!

Μα γιατί φοβάται ο αξιαγάπητος και ευπατρίδης  Πρωθυπουργός? Άμα ήταν κανένας προδότης που είχε ξεπουλήσει την πατρίδα του στους ξένους φίλους του, άμα ήταν  κανένα κοπρόσκυλο που όλη μέρα τεμπελχάνιαζε  από διακοπές σε διακοπές ενώ ο λαός πεινούσε, θα είχε ίσως λόγους να φοβάται. Τώρα όμως που -σύμφωνα με τους λόγους που βγάζει από δω και από κει- δουλεύει ακατάπαυστα έχοντας τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού , γιατί να τρέμει άδικα και να κρύβεται κάτω από τη μασχάλη των πάνοπλων αστυνομικών?

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου