Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος: Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα;

Μπορούσες δεν μπορούσες, η “παραγραφάρα” μπήκε…
Δείτε το Βίντεο στο τέλος του άρθρου για να θυμηθείτε : 
  • Τι είχε πει στις 24/6/2011, για τους Φιλανδούς και τις εμπράγματες εγγυήσεις ο κ.Βενιζέλος … 
  • Την απόφαση του Eurogroup στις 11/7/2011. 
  • και να συνειδητοποιήσετε τις απίστευτες γκάφες της κυβέρνησης, τι παραμύθι μας πουλάνε και για πόσο αδαείς μας περνάνε…
Σε συνέντευξη του κ.Βενιζέλου στις 24 Ιουν.2011 και σε ερώτηση του κ.Χατζηνικολάου για εμπράγματες υποθήκες, ο υπουργός ανέφερε ότι, ο Φινλανδός εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ως τώρα Υπουργός Οικονομικών, ζήτησε να μπει στο ανακοινωθέν η υποχρέωση εγγυήσεων οι οποίες όχι αναγκαστικά εμπράγματες, μπορεί να είναι και ενοχικές, αλλά πάντως ήθελε .
Ανέφερε στη συνέχεια ότι:
“Κάναμε λοιπόν μια διμερή συνάντηση και θέσαμε τα ζητήματα και υπάρχει ένα διάλογος για να καταλάβουν οι φίλοι μας οι Φινλανδοί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό γιατί δεν βοηθάει ούτε αυτούς, ούτε συνολικά την υπόθεση της Ευρωζώνης. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιες δυσκολίες υπάρχουν διαρκώς.
Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα; Έπρεπε λοιπόν να πω ότι δεν γίνεται και θα πω πολλές φορές ότι δεν γίνεται, αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ένα ρυθμό και με ένα σχέδιο” 
 
εγγυήσεις
 
Έλα όμως που γίνεται και η παραγραφούλα μπήκε…
Δεν πέρασαν είκοσι μέρες και το Εurogroup στις 11/7/2011, όπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ,  έβαλε μέσα στην ανακοίνωση του (όπως βλέπετε στην εικόνα) ότι, ίσως απαιτηθούν από την Ελλάδα εμπράγματες εγγυήσεις για το νέο δάνειο (including through a collateral arrangement where appropriate).Σύμφωνα με την πιο πάνω ανακοίνωση ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν την δυνατότητα, να ζητήσουν εμπράγματες εγγυήσεις !!!
Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό…
Ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας..που δεν έχει και ασυλία, κάτι για το οποίο μας προετοιμάζουν εδώ και καιρό.
Δείτε τα όλα αυτά στο Βίντεο
Κε Βενιζέλε..
Καλύτερα να “Speak after” us και όχι “Before us”
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/08/blog-post_2385.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου