Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συνεχίζει οικογενειακά τις διακοπές ο πρωθυπουργός μαζί με τον αδερφό του, Νίκο. Εύγε που στηρίζει τον θεσμό της οικογενείας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα πάνε διακοπές στις “Γούβες”. Μην χαίρεστε ρε, θέρετρο της Κρήτης είναι. Μην ξαναχαίρεστε ρε ανθέλληνες, Θέρετρο είπαμε, με “Θ”.
Μετά τις διακοπές  του στην  Κρήτη , στην Πάρο,  στην Σέριφο,  στην Σκιάθο συνεχίζει το τουρ στα ελληνικά νησιά ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιστρέφοντας και πάλι στα γαλάζια νερά της Κρήτης από όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News.
Οι διακοπές του και φέτος δεν φαίνεται να έχουν τέλος και μάλλον μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η πίεση που προέρχεται από την οικονομική κρίση  στη χώρα μας.
Τη στιγμή λοιπόν που όλοι οι Έλληνες μείωσαν τα έξοδα τους αλλά
...
και την μόνη ευχαρίστηση που τους έμεινε πια ,δηλαδή τις διακοπές  τους στα ελληνικά νησιά , ο έλληνας πρωθυπουργός δεν άλλαξε τις συνήθειές του.  Προφανώς αυτόν δεν τον έχει πλήξει  η οικονομική κρίση σε προσωπικό επίπεδο όπως όλους τους υπόλοιπους Έλληνες .
Μάλλον  αυτό  θα εννοούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν έλεγε στους υπουργούς του  «να μην χάσουν ούτε μια μέρα ».  Από τις διακοπές ; 
Με λίγες διακοπές από τις διακοπές του , όμως ,  οφείλω να το παραδεχτώ,   ήρθε μια μέρα στη Βουλή ,  ήταν τότε που γύρισε από την Πάρο . Επίσης πήγε και μια μέρα στο Καστρί  για να ασκήσει από κει τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα  , ήταν τότε που γύρισε  από τη Σέριφο .
Προχθές λοιπόν που γύρισε και από τη Σκιάθο κάλεσε τους  υπουργούς του και είχε ένα μαραθώνιο συσκέψεων στη Βουλή. Μετά από τις συναντήσεις του  αναχώρησε για την Κρήτη  όπου βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή στο υπέροχο θέρετρο των Γουβών  και όχι στην Ελούντα όπως ίσως θα περιμέναμε . Πέρυσι το καλοκαίρι και πάλι, ο Γιώργος  Παπανδρέου παραθέρισε την ίδια περίοδο στο ίδιο ξενοδοχείο. Φέτος στην παρέα του βρίσκεται και ο αδερφός του Νίκος,  ο οποίος όμως έφτασε νωρίτερα στις Γούβες για να απολαύσει τις βουτιές του. Στην παρέα του θα προστεθούν και αγαπημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Σε γνωστό  ξενοδοχείο των Γουβών λοιπόν από σήμερα ο Έλληνας  Πρωθυπουργός .   Πότε  είπαμε ότι έρχεται η Τρόικα  ;  Την Κυριακή το βράδυ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου