Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!


Αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στα νησιά με τους λαθρομετανάστες δεν περιγράφεται! Κατά χιλιάδες έχουν κατακλύσει όλα τα νησιά ακολουθώντας τον κόσμο.
 
Ρημάζουν τα...
μαγαζιά εξ αιτίας του παραεμπορίου που επεκτάθηκε τώρα και στη νησιωτική Ελλάδα, άλλοι αναζητούν δουλειά σε τουριστικές επιχειρήσεις στερώντας το ψωμί από τις ελληνικές οικογένειες, άλλοι ζητιανεύουν πόρτα πόρτα και όλοι μαζί κλέβουν, παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες, μικρά κορίτσια αλλά και αγοράκια!!!!


Πολλές φορές έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας από
...
εξαγριωμένους νησιώτες όταν επιχειρούν να παρενοχλήσουν σεξουαλικά τα παιδιά μεταφέροντας έτσι την αρρωστημένη κουλτούρα τους και τον «πολιτισμό» τους από τις υποανάπτυκτες χώρες τους.
Μια εύκολη λύση γι αυτούς είναι τα παιδιά των ανύποπτων τουριστών οι οποίοι έρχονται με οικογένειες, στην πλειοψηφία τους Σκανδιναυοί που είχαν έρθει κάποτε οι ίδιοι με τους δικούς τους γονείς και ήξεραν μια Ελλάδα πεντακάθαρη με φιλόξενους ανθρώπους και χωρίς κανένα κίνδυνο.


ΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!


Η αστυνομία τους κυνηγάει αλλά δυστυχώς όλα αυτά τα κτήνη έχουν δελτίο αιτήσαντος ασύλου και μέχρι να εξεταστεί η αίτησή τους, θεωρούνται «υπό αναγνώριση πρόσφυγες» και δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς.
Αυτή η κοροϊδία με τις αιτήσεις ασύλου πρέπει πια να λάβει ένα τέλος!


Να χαίρεστε τον πολυπολιτισμό που πάτε να μας επιβάλλετε με το ζόρι κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης του Πασόκ!
Σας εύχομαι σύντομα να υποστείτε τις συνήθειές των «προστατευόμενών» σας!


Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.gr.

2 σχόλια:

  1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ,,,ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΤΑ,ΖΩΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά το πρόβλημα είναι τεράστιο. Σας μιλώ ειλικρινά, παρενοχλούν μωρά και παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Κοντεύουμε να τρελαθούμε από την αγωνία και το άγχος. Τι θα απογίνουν τα παιδιά μας? ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή