Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Θέλει η ..."Ροζαλία" να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Σόιμπλε
Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο κ. Σόιμπλε. Γερμανός Υπουργός Οικονομικών.
Πριν από 52 χρόνια οι πατεράδες του ονειρεύτηκαν τη Μεγάλη Γερμανία και μέσα σε αυτήν συμπεριέλαβαν και την Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό εκτέλεσαν απλούς Έλληνες πολίτες. Λήστεψαν το Δημόσιο πλούτο. Λεηλάτησαν τη χώρα. Βύθισαν σε απόγνωση τους δικούς μας ανθρώπους.
Όμως δεν τα κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κατάκτηση για θερινές διακοπές στα γαλάζια νερά της.
Σήμερα βλέπει το όνειρο του πατέρα του πραγματοποιήσιμο.
Κάποιος ή κάποιοι του υποσχέθηκαν οτι το όνειρό του παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την καλά προετοιμασμένη διαχρονικά μηχανή της χρεοκοπίας.
 Δεν δίστασε λοιπόν να ... πάρει αέρα από τη πορεία των
...
 πραγμάτων στην Ελλάδα και να πει ανοιχτά αυτό που "υπηρέτησαν" οι πολιτικοί μας ηθελημένα ή αθέλητα:
"Η ολοκλήρωση της Ευρώπης πρέπει να προχωρήσει ως εκ τούτου ένα κράτος – μέλος με προβλήματα που δέχεται βοήθεια, πρέπει ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας στην Ε.Ε.»πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου