Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Χάλασε τις φτωχικές διακοπές του Λοβέρδου η φραστική επίθεση που δέχτηκε στην Κυλλήνη Ηλείας

Από τις περσινές διακοπές του κ. Λοβέρδου στην Κυλλήνη.
Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος όπως διαβάζουμεεδώ στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.
597103.jpgΑς ελπίσουμε να μη χαλάσει τίποτα άλλο τις διακοπές του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και κυρίως να μη χρειαστεί να πάει σε νοσοκομείο της Ηλείας.Γιατί όπως πέρσι που παραθέριζε σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα έτσι και φέτος αν χρειαστεί υγειονομική (χτυπάμε ξύλο) περίθαλψη θα πρέπει να έχει φροντίσει για τη μετακίνησή του εκτός Ηλείας.
Για την ιστορία ο Υπουργός μας διαμένει στο Grecotel Olympia Riviera Thalasso… (ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ Κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, βεβαίως – βεβαίως) για τις φτωχικές διακοπές του σαν αυτές που (ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ )δεν κάνουν φέτος εκατομμύρια Έλληνες.

2 σχόλια:

  1. Για σκέψου.που το παίζει και δελφινος ο κλαψιαρης....ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή