Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Γιούνκερ: "Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων". Η εσχάτη προδοσία πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας....

«Η κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί εξαιρετικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup αναφερόμενος στην αποδοχή της βοήθειας από την Αθήνα, και προανήγγειλε την άφιξη ομάδων με ειδικούς από την Ευρωζώνη.

Η ανοχή της δήλωσης αυτής από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι συντελείται εσχάτη προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης έχουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Ο δανειστής/τοκογλύφος Γιούνκερ ως άλλος Μουσολίνι δηλώνει ότι θα περιοριστεί η εθνική κυριαρχία μας... Και ρωτώ είναι ή δεν είναι ο ελληνικός στρατός υπεύθυνος για την εθνική μας κυριαρχία;

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην συγκεκριμένη δήλωση του Γιούνκερ;
Η Εκκλησία μας θα απαντήσει;
Υπάρχει τελοσπάντων κάποιος θεσμικός παράγοντας να σηκώσει το γάντι και να το αστράψει στο πρόσωπο του Γιούνκερ;

Εφόσον κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει προχωρώ μόνος στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος που αναφέρει:

Άρθρο 120
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

...και του απαντώ εγώ αντί αυτών, με τον τόνο και τον τρόπο που πρέπει.

"Ρε κάθαρμα Γιούνκερ πως τολμάς να προσβάλεις την ενδοξότερη πατρίδα του κόσμου.

Ποιός είσαι εσύ ρε Γιούνκερ που νομίζεις ότι θα απειλήσεις τους Ελληνες και θα καταργήσεις το Ελληνικό Σύνταγμα;

Τοκογλυφικό σκουλήκι, θρασύμι, νομίζεις πως θα την γλυτώσεις;

Από εδώ πέρασαν Πέρσες, Φράγκοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πλήθος άλλων βαρβαρικών λαών και κανείς τους δεν κατάφερε να υποδουλώσει το πνεύμα των Ελλήνων. Ολοι τους στο τέλος νικήθηκαν.

Κι εσύ ξεπουλημένο κάθαρμα μπορεί να χαίρεσαι προσβάλλοντας μας, επειδή βρήκες την ευκαιρία μέσα στην τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησατε στην πατρίδα μου εσύ και οι ομοιοί σου, κι επειδή φροντίσατε πάλι εσύ κι οι όμοιοί σου να βρίσκονται στα ανώτερα θεσμικά μας όργανα ανήθικοι προδότες. Ομως να γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο Ελληνικός λαός είναι εδώ και δεν ξεχνά.

Σύντομα θα νοιώσεις στο βρωμερό πετσί σου την ελληνική ρομφαία...."

Αδέρφια μου σας δίνω τον λόγο της τιμής μου πως αν οποιοσδήποτε Ελληνας πολιτικός απαντούσε έτσι στον Γιούνκερ θα τον ψήφιζα εφ΄όρου ζωής ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκει.....

ΘΑΝΟΣ
πηγή
 
(agiovasilema: Προσυπογράφουμε την απάντηση του Θάνου απο το ιστολόγιο koukfamily. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε τοκογλύφος, το κάθε σιχαμένο αρπακτικό να βγαίνει και να μιλάει για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και οι άθλιοι δικτάτορες να εξακολουθούν να καμώνονται πως κυβερνούν μέσα από τα γυμναστήρια, τα κανό και τα πολυτελή θέρετρα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου