Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Επειδή δεν είναι μόνο οι προδότες πολιτικοί η μόνη πληγή μας, να πούμε ότι υπέκυψε ο οδηγός ταξί που έπεσε θύμα ληστείας από αλλοδαπούς στην Κυψέλη..Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, ο οδηγός ταξί που είχε πέσει σήμερα το πρωί θύμα ληστείας από αλλοδαπούς στην Κυψέλη,στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης.


Λίγο πριν τελειώσει τη βάρδια του, γύρω στις πέντε τα ξημερώματα, οι τρεις αλλοδαποί τον σταμάτησαν, τον έσυραν έξω από ταξί και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν τις εισπράξεις και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο άτυχος εργαζόμενος τηλεφώνησε μόνος του.. στις πρώτες βοήθειες. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεψυχήσει εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Οι δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται (η τυπική ανακοίνωση της αστυνομίας)..  και άμα τους βρούνε ας μας σφυρίξουν κλέφτικα. Βλέπεις, για να αδειάσουν τη χώρα από τους εγκληματίες δεν μπορούν...Να αδειάσουν όμως τη χώρα απο τους Έλληνες πολίτες, μπορούν και το απέδειξαν περίτρανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου