Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες... που είναι πλούσιοι! (αλλά που έχουν χάσει -κατά τον κύριο Καθίκη/τοκογλύφο- την εθνική τους κυριαρχία)

Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες... που είναι πλούσιοι!
Γράφει η Σοφία Τζάνη
Αυτό είπε ο φεουδάρχης Jean-Claude για να «γλυκάνει» κάπως την ωμή δήλωσή του ότι από της 3ης Ιουλίου 2011 η Ελλάς, ταύτη η πανάρχαια, πανέμορφη και πάμπλουτη (γι’ αυτό μισητή σε «ηγέτες» πολλούς) αλλά χτυπημένη από την μοίρα και καταδικασμένη να παίζει 10 τραγωδίες και μια μόνο κωμωδία, σε κάθε αιώνα της νεότερης ιστορίας της, παύει να είναι ανεξάρτητη κρατική οντότητα, παραδίδει την εθνική της κυριαρχία και περνάει και επισήμως σε ευρωπαϊκή κηδεμονία (στα… ευρωπαϊκά η κατοχή και η ΠΛΗΡΗΣ και άνευ όρων υποταγή ΚΥΡΙΩΣ στις γερμανικές τράπεζες) και επικυριαρχία, γίνεται χώρος και προτεκτοράτο, καθότι ανίκανη για τεχνογνωσία και διαχείριση του πλούτου της.

Όταν 20 μήνες τώρα έχουμε ακούσει για το πόσο απολίτιστοι και Ανατολίτες (ο μη Αγγλοσάξων δηλ. είναι λεπρός;!) είμαστε(που αν δεν ήμαστε εμείς οι Τούρκοι θα είχαν φτάσει Λισαβόνα), τεμπέληδες και μας θρέφουν οι Γερμανοί(αλλά θα διορθωθεί αυτό από την «ομάδα Σταρμπάτι», που τον θίγει η γερμανική «αλληλεγγύη» αλλά μάλλον δεν αντέχει να διαβάσει την αλήθεια)!

Και να μην ξεχάσουμε ότι «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»(όχι τα ψάρια!), δεν παραδειγματιστήκαμε από τους… Τούρκους και τους Αλβανούς που είναι(παραείναι) εργατικοί, ειδικά σε μερικούς τομείς. Οι «πολιτισμένοι» Φράγκοι(πού σκ** τον βρήκαν τον πολιτισμό;

Και αν τον είχαν γιατί έκλεψαν τον ελληνικό;) στις πράξεις φαίνονται.

Έχοντας ΕΙΔΙΚΑ οι Γερμανοί, αλλά και οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι
Ολλανδοί/ Βέλγοι(Κάτω Χώρες) το παρελθόν που έχουν, από την Φραγκοκρατία, στις Σταυροφορίες(ΚΑΜΙΑ σχέση με τους ευγενείς ιππότες) την Αποικιοκρατία, τις κλοπές αρχαιοτήτων (πχ. «λόρδος» Έλγιν), όλο τον 18ο αι. κ.λπ. δάνεια σε ένα έθνος πανάρχαιο που αγωνίζεται ενάντια σε ανάλγητους βαρβάρους Οθωμανούς, που στα μάτια των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φιλελλήνων μοιάζουν σα πλάσματα από την Κόλαση), κληρονομούν σε κάθε γενιά το σαράκι της ισοπέδωσης και της απληστίας, για χάρη της αυτοκρατορίας τους.

Ειδικά η Γερμανία είναι ικανή να συνθλίψει ΟΛΗ την Ευρώπη, για να επιβιώσει. Ο 20ος αιώνας το δείχνει και οι αρχές το 21ος αιώνας δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του παραπάνω.

Η Merkel, γαλουχημένη με τα ανατολικογερμανικά πρότυπα και ανίκανη ηγέτιδα, αλλά υποστηριζόμενη από τραπεζίτες (αυτοί που κρατούν παράνομα ελληνικό πλούτο) είναι σύμβολο γερμανικού μηδενισμού. Ιδιαίτερη είναι η λύσσα που έχει δείξει στην Ελλάδα, χάρη στην οποία είναι υπερδύναμη, μην έχοντας αποπληρώσει τα κατοχικά δάνεια και αποζημιώσεις και μην έχοντας επιστρέψει τις κλεμμένες από τους Ναζί αρχαιότητες.

Ξεχνούν, μέσα στο αρρωστημένο τους μυαλό, ότι οι Έλληνες, από πείσμα, φιλότιμο και περηφάνια, χαλυβδώνονται περισσότερο και πεισμώνουν στις ύβρεις και τις προσβολές. Όπως, τελευταία, όταν επί έναν χρόνο μια χώρα, που έχει προκαλέσει 2 ΦΟΡΕΣ την καταστροφή της Ευρώπης, έχει ανοίξει τα δεφτέρια του Goebbels και, αντί επιχειρήματα και αναφορές για την οικονομική κατάσταση και τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υπαίτιους και αμετανόητους ενόχους της κρίσης και του «ελληνικού προβλήματος» (πολιτικοί, επιχειρηματίες, με τους οποίους οι τράπεζές και οι πολυεθνικές συναλλάσσονταν και δημιούργησαν το χρέος και την κρατικοδίαιτη ελίτ και τους πολίτες-πελάτες), εξαπολύει ρατσιστικά, εμπαθή και κακόγουστα «αστεία» και άρθρα και φτάνει στο έσχατο σημείο κακοποίησης παγκόσμιων μνημείων πολιτισμού (Αφροδίτη της Μήλου) ή να βάζει πωλητήρια στην Ακρόπολη (για την οποία προκλητικά αναρωτιέται αν πρέπει να πωληθεί ή ότι κοστίζει € 100 δις!) ή μέσα από «δεύτερους» πολιτικούς και δευτέρας (και παρακάτω) διαλογής «ανθρώπους» να απαιτεί νησιά γενικά («βιομηχανία» τα sites πώλησης ελληνικών νησιών -οι κάτοικοι σας χρειάζονται εκεί στο Βερολίνο ή να εκτοπιστούν;-) ή πιο ειδικά την Κρήτη(η ίδια η καγκελάριος, την οποία μάλλον θα χάσει μετά την σκόπιμη και προκλητική αναφορά των ΜΜΕ που την στηρίζουν ότι στην Μάχη της Κρήτης ΔΕΝ συμμετείχαν Κρητικοί-αλλά τι, εξωγήινοι με κρητική φορεσιά;!-) ή ακόμα και τον ήλιο μας(ο υπ. Οικονομικών του μερκελικού καθεστώτος, Σόιμπλε).

Αυτό, μαζί με το αγγλικό δημοσίευμα για την δουλειά που χρειάζεται η Ακρόπολη (εξαιτίας… «λεπτοδουλειάς» αγγλικής, μην το ξεχνάτε sir or madam) και ένα ολλανδικό με μια τουρκική σημαία σε εκκλησία(!) στην Σαντορίνη δείχνει το πόσο ΟΛΟΙ εσείς οι οικονομικοί δυνάστες, σε αντίθεση με ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες και την πλειοψηφία των πολιτών σας, σέβεστε την βάση και τροφό σας Ελλάδα και τον Ελληνισμό. ΜΟΝΟ να κλέβετε και να καταστρέφετε μπορείτε.

Όπως καταντήσατε την «Γηραιά Ήπειρο» καλύτερα να μην την ονομάζετε Ευρώπη!

Θα έπρεπε να σας απαγορευτεί.

ΔΕΝ είναι το Ευρωπαϊκό Διευθυντήριο και νέο-Ιερά Συμμαχία Ευρώπη.

ΟΧΙ αυτή που κάθισε στην ράχη του ταύρου-Δία ή αυτή που μας έταξε η Μεταπολίτευση και μας πήρε από το 2010 ΟΡΙΣΤΙΚΑ (εύχομαι ΟΧΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ) για να την σώσουμε από την κρίση, με το τέλος μας.

Είναι Ολοκληρωτισμός και πλησιάζει-πάρα πολύ- στον φασισμό, οικονομικά τουλάχιστον.

ΔΕΝ είναι ανίκανοι οι Έλληνες κύριοι, αλλά οι Ευρωπαίοι ηγετίσκοι και πόρνες των οικονομικών δυναστών να καταλάβουν και να σεβαστούν πρώτα τον εαυτό τους και τους λαούς τους.

ΜΟΝΟ έτσι θα εκτιμούσαν τι σημαίνει Ελλάδα ΟΧΙ ΜΟΝΟ για την Ευρώπη αλλά για ΟΛΗ την Ανθρωπότητα και ΔΕΝ θα προσέβαλλαν τους Έλληνες και θα βοηθούσαν, από αλληλεγγύη (όπως την εννοεί η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ λογική) την πολύπαθη και υπέροχη Κύπρο, έτερο διαμάντι του Ελληνισμού.

Οι προδότες της Ελλάδας, που τοποθετήθηκαν ως τοποτηρητές των Φράγκων, είναι η εικόνα τους στον καθρέπτη. Θέλουν να την καταστρέψουν για να συνεχίσουν, με κλεμμένα στολίδια και πλούτη να κάνουν τον ηγέτη τον τρανό και τον μεγάλο στους λαούς τους, οι οποίοι ευημερούν ή επειδή ΔΕΝ γνωρίζουν, λόγω της προπαγάνδας, ότι ευημερούν βασιζόμενοι στην δυστυχία πολλών ανθρώπων ή γνωρίζουν και δεν τους ενδιαφέρει.

ΔΕΝ προσβάλλεται «κύριε» τους Έλληνες, αντέχουν όσο λίγοι τις προσβολές(οι οποίες σιγά-σιγά χάνουν την σημασία τους, γιατί η καταστολή της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ έκανε τους Ευρωπαίους, σε συνδυασμό με την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ λιτότητα και άλλων χωρών στην ΕΕ, να αλλάξουν στάση απέναντι στους «ράθυμους» Έλληνες που 20 μήνες τώρα κάνουν την Ιφιγένεια εν… Ευρώπη και 200 χρόνια τώρα τους τρώνε τραπεζίτες και βάρβαροι τα σωθικά ως ανταπόδοση της φωτιάς που ζέστανε καρδιές και μυαλό, ωσάν αυτή του Προμηθέα) και απαντούν, αλλά ΔΕΝ τις δημοσιεύουν τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ σας τις απαντήσεις τους.

Τον εαυτό σας προσβάλλετε και όσα «παραμυθιάζετε» τους πολίτες σας ότι πρεσβεύετε: αλληλεγγύη, σεβασμός, δικαιοσύνη, δημοκρατία και αγάπη για την βάση της Ευρώπης και λίκνο της, Ελλάδα.

Είστε πολιτικός, θεωρητικά πια «κύριε» Junker και όχι μόνο, λέτε ότι η ΕΕ και κάθε κράτος-μέλος σέβεται και έχει Δημοκρατία και ασχολείστε με την οικονομία και ονομάζεστε Ευρωπαίος επειδή η πολιτική, η Δημοκρατία, η οικονομία και η Ευρώπη είναι ελληνικά!!!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου