Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ένας ένας όλοι τώρα δηλώνουν ότι ....απειλούνται. Βγήκε και ο Παπουτσής και λέει ότι ...απειλείται. Με 45 αστυνομικούς φύλαξη και απειλείται;;;


Επίθεση σε όσους τον απειλούν μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

    «Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής και αναρωτήθηκε: «Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

    «Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη
...
Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση τη Πέμπτη προς το σπίτι του.

    «Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου».

    Αφορμή για την αντίδραση αυτή του κ Παπουτσή ήταν η παρότρυνση από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί στον τύπο και στα κανάλια, η άποψη του για τα τελευταία γεγονότα της Αθήνας.

    Οι δηλώσεις αυτές του κ Παπουτσή, που έγιναν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, προκάλεσαν και τις αντιδράσεις όλων των κομμάτων που συντάχθηκαν με την άποψη του ότι πρέπει να καταδικαστούν τέτοια φαινόμενα ακραίας βίας κατά πολιτικών προσώπων και βουλευτών.

    «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτά τα πρωτοφανή φαινόμενα που ξεπέρασαν και την φραστική τρομοκρατία», δήλωσε από την ΝΔ ο Γιάννης Τραγάκης.

    Από τον ΛΑΟΣ ο Αθανάσιος Πλεύρης τόνισε ότι πρέπει σιγά - σιγά να λεχθούν με το όνομα τους τα πράγματα, γιατί αυτές οι πρακτικές κλιμακώνονται ενώ ζήτησε από το προεδρείο της να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τα πανό που είναι αναρτημένα έξω από το Κοινοβούλιο.

    Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, επεσήμανε και αυτός με τη σειρά του ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν και ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ ενάντια αυτών που επιτίθενται σε βουλευτές, ωστόσο, όπως είπε, δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

    «Να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση και θεωρούμε αδιανόητο αυτό που είπε ο κ. Παπουτσής με το σπίτι του», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου.
 

(agiovasilema: Καταρχήν να τονίσουμε ότι ως άνθρωποι, οι συντάκτες αυτού του ιστολογίου, είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας και βεβαίως δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί οποιοσδήποτε να πειράξει/απειλήσει την οικογένεια και το παιδί κάποιου συνανθρώπου του ακόμα και αν ο συνάνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος προδότης της χώρας.

Όμως, κύριε Υπουργέ Προστασίας του Χουντικού Πρωθυπουργού και των μελών της Χουντικής Κυβέρνησης, (γιατί υπουργός προστασίας του πολίτη , σίγουρα ΔΕΝ είσαι), αν εσύ, που σε φυλάνε 45 μπάτσοι τη μέρα, αισθάνεσαι ότι απειλείσαι, τι να πούμε και εμείς που καθημερινά οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τα λαθροαποβράσματα και άμα τολμήσουμε να διαμαρτυρηθούμε, εσείς οι δικτάτορες στέλνετε τα επίλεκτα σώματά σας και μας τσακίζετε στο ξύλο και στα χημικά; Τολμάς και μιλάς εσύ;;;;;;;;;;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου