Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Γιατί το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Εδώ και καιρό παρακολουθώ την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις αντιδράσεις της...
Ελληνικής κοινωνίας, οργανωμένες και μη, ορθόδοξες και ανορθόδοξες!
Βλέποντας και ακούγοντας το σκούξιμο των κυβερνητικών στα τηλεπαράθυρα άρχισα να παρακολουθώ πιο προσεχτικά τα δρώμενα και έτσι κατέληξα σε μια προσωπική άποψη την οποία σας ... παραθέτω παρακάτω.

Ο συλλογισμός μου ξεκινάει με το ερώτημα αν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι παντού και πάντα για να οργανώνει και να συμμετέχει στις αντιδράσεις για τις οποίες κατηγορείτε από το ΠΑΣΟΚ.
Η απάντηση είναι ΟΧΙ μια και θα έπρεπε τα εκλογικά του ποσοστά αλλά και η κομματική του υποδομή να είναι πολύ μεγάλη.
Ο λόγος λοιπόν που επιμένουν οι του ΠΑΣΟΚ να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι, έχοντας υπόψη τους την απαξίωση του πολιτικού συστήματος στα μάτια των διαμαρτυρομένων πολιτών ποντάρουν στην πιθανή άρνηση πολλών εξ αυτών να ταυτοποιηθούν και να δηλωθούν ως κατευθυνόμενοι οπαδοί ενός κόμματος!!!
Με αυτόν λοιπόν τον Γκεμπελίστικο τρόπο προσπαθούν τις γενικευμένες και αυθόρμητες εκδηλώσεις αγανάκτησης του λαού να τις παρουσιάσουν ως μεμονωμένες και κατευθυνόμενες, προσδοκώντας στην συρρίκνωση τους!!!
Φυσικά είναι μακριά νυχτωμένοι αφού μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα, φροντίζουν με τις αντιλαϊκές αποφάσεις και τα έργα τους να μεγαλώνει η οργή μας.
Μια οργή που σύντομα όλοι αυτοί οι μειοδότες θα την νιώσουν στο πετσί τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου