Και οι πολιτικά αδαείς αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι νέες δολοφονίες, αυτή τη φορά εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, αποτελούν προβοκατόρικα επεισόδια, σκηνοθετημένα από τις μυστικές υπηρεσίες για να μας οδηγήσουν σε συνθήκες «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», στην άβυσσο των ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών και φυσικά στη συκοφάντηση, ποινικοποίηση και δίωξη των αγωνιστικών αντιστάσεων: Το «άλλο άκρο»!!!

Από την ψυχρή δολοφονία του Φύσσα είχαμε επισημάνει ότι το παιχνίδι των δολοφονικών προβοκατσιών αρχίζει να χοντραίνει…
Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:
«ΕΔΩ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αιματηρό τρομοκρατικό παιχνίδι, διαρκώς κλιμακούμενο, παιχνίδι ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών, παιχνίδι για να μπουν στο γύψο οι εκρηκτικές κινηματικές διαδικασίες που και αυτές κλιμακώνονται, παιχνίδι με άμεσο στόχο το «κλείδωμα» ή το καναλιζάρισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ. ΚΑΙ η «αριστερά» πρωτοστατεί σ’ αυτό το παιχνίδι, το επικεντρώνει στο «φασιστικό κίνδυνο» των δολοφονικών συμμοριών του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…».
ΤΩΡΑ έχουμε τη νέα προβοκάτσια που σκηνοθετείται πάνω στο έδαφος της «αριστερής» «αντιφασιστικής» φόρτιση, ιδιαίτερα αυτής των επιδοτούμενων «αντιφασιστών»: ΤΩΡΑ έχουμε την ψυχρή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής…
Και ο αιματηρός, προβοκατόρικος φαύλος κύκλος των σκηνοθετημένων δολοφονιών θα συνεχίζεται, σαν πινγκ-πονγκ, παρέχοντας το άλλοθι στο καθεστώς, την κυβέρνηση και κυρίως τα ξένα κέντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ να παίξουν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια και να προωθήσουν τους μακάβριους σχεδιασμούς τους: Των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ, του ΓΥΨΟΥ στα κινήματα και της ΟΛΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ…
Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι και οι νέες δολοφονίες, μετά τη δολοφονία του Φύσα, είναι και αυτές ενταγμένες στο ίδιο προβοκατόρικο σχέδιο, με τους ίδιους σκηνοθέτες: τις μυστικές υπηρεσίες, το κράτος και το παρακράτος.
Σε εποχές κατάρρευσης των καθεστώτων, έντονων και εκρηκτικών κοινωνικών διεργασιών, σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης, η «πολιτική» της προβοκάτσιας αποκτάει ολοκληρωτικό χαρακτήρα.
Σε τέτοιες εποχές οι μηχανισμοί του κεφαλαίου (κράτος – παρακράτος – μυστικές και άλλες υπηρεσίες) ασκούν την «πολιτική» τους αχαλίνωτα, προωθώντας τους στρατηγικούς και ταχτικούς πολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.
Σε μια τέτοια εποχή ζούμε: Της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, των σκηνοθετημένων δολοφονιών και των αιματηρών διχασμών, της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ συνθηκών για την προώθηση εκτρωματικών πολιτικών ανωμαλιών…