Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Το αρχαίο δάσος των Σκουριών καταστρέφεται από τους ισλαμοφασίστες “επενδυτές” – φωτογραφίες που σοκάρουν.

 

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/06/20130602-105031.jpg?w=460&h=295ΔΕΝ ΧΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙ…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:Έναν περίπατο αφύπνισης πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Βόρειας Χαλκιδικής στο
δάσος των Σκουριών την Κυριακή 27/10. Την δράση οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγιάς με στόχο μέσα από μια μεγάλη βόλτα, το κοινό να ενημερωθεί για τις επιπτώσεις των μεταλλείων χρυσού στη φύση της Χαλκιδικής.

Οι 200 και πλέον περιπατητές, στα 16 χλμ. που διένυσαν είχαν την ευκαιρία να αναλογιστούν και να αντιληφθούν το τι πραγματικά περιμένει τον τόπο τους. Αρχικά τη Χαλκιδική, στη συνέχεια το Κιλκίς, τη Θράκη και ως τελική έκβαση, ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα.
Φωτογραφίες από: http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου