Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Ρεζίλι των σκυλιών ΝΔ – Τζιτζικώστας για την υπεράσπιση του Τσοχατζόπουλου!

 

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣΞεφτιλίστηκαν και πέταξαν τις μάσκες. Διπλά ρεζίλι ο Τζιτζικώστας που αναγκάστηκε να …καλύψει τον Τσοχατζόπουλο για να μην παρεξηγηθούν τα άλλα μέλη της συμμορίας που παραμένουν ατιμώρητα, αφού στηρίζουν και στηρίζονται, όπως αποκάλυψε με παρρησία ο Βενιζέλος. Πέταξαν και το τελευταίο φύλλο συκης μετά το σημερινό φιάσκο.

Δείτε την εξευτελιστική κυβίσθηση Τζιτζικώστα μετά την εμετική παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου: “Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο”
«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε».
«Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού»!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου