Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩN ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!

      

fournoi
Το σχέδιο των Γερμανών για την εξόντωση του ελληνικού λαού βαδίζει στην εντέλεια. Με την ενεργή συμμετοχή των εγκάθετων πολιτικών ταγών της χώρας οι οποίοι εξαπατούν τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις, για να κάνουν τελικά τα ακριβώς αντίθετα από τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους. Η Γερμανία της Μέρκελ δεν θα προχωρούσε ποτέ στην υλοποίηση του πλάνου της για την διάλυση της Ελλάδος και του λαού της, εάν δεν είχε προηγουμένως εξασφαλίσει τη συμμετοχή των «λαδιάρηδων»-δωσιλόγων πολιτικών. Από την ώρα που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μπήκε πρόθυμα στο άρμα της καγκελαρίου, οι σχεδιασμοί των Γερμανών υλοποιούνται ευκολότερα.
Ο ελληνικός λαός και οι κοινωνικές τάξεις που τον απαρτίζουν, έχει σήμερα την
... ίδια τύχη που είχαν οι Εβραίοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οδηγείται στην τεφροδόχο της οικονομικής καταστροφής και εξαθλίωσης όπως οι Εβραίοι με τις βαλίτσες τους για να κατευθύνονταν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τότε, οι Εβραίοι, αθόρυβα και αδιαμαρτύρητα, με τη βαλίτσα στο χέρι έπαιρναν πορεία για το Νταχάου και το Άουσβιτς, πιστεύοντας ότι οι Γερμανοί δεν θα τους επεφύλασσαν την τύχη των συμπατριωτών-ομοθρήσκων τους, να τους κάνουν δηλ. σαπούνι, αλλά φευ και αυτοί σύρονταν στα ίδια κρεματόρια! Έτσι και σήμερα, οι Έλληνες, βουβά, αδιαμαρτύρητα, δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, με την μία κοινωνικά τάξη να ελπίζει ότι δεν θα έχει την τύχη της άλλης. Και όμως, η τύχη των Ελλήνων είναι κοινή: θάνατος, εξαθλίωση, εξόντωση. Οι περικοπές μισθών, η παύση των δώρων και των επιδομάτων, η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, η άγρια φορολόγηση των οικογενειών με παιδιά, η αύξηση στα χαράτσια, με την ταυτόχρονη κλοπή των δισεκατομμυρίων ευρώ που οφείλει το Δημόσιο στους ελεύθερους επαγγελματίες, το πλιάτσικο στις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου, η καταλήστευση των εφάπαξ των εργαζομένων, οι αθρόες απολύσεις, συνιστούν την ίδια σχεδιασμένη εξόντωση όλου του γένους των Ελλήνων. Αδιακρίτως κοινωνικών τάξεων.
Οι Γερμανοί υλοποιούν την γενοκτονία του έθνους μας την οποία θα βιώσουμε σε μεγαλύτερη έκταση το 2013. Μην έχετε αμφιβολία. Με την ενεργή συμμετοχή αργυρώνητων δωσιλόγων.
indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου