Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%913.jpg
ΖΟΥΜ Ε ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ . ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΤΑΙ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΔΙΟΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ; ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΝΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ. 

Υ.Γ. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΤΑΙ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ.

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου