Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΝΘΗΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ! ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!

      

salagoudi-anthi

Στα όρια της πρόκλησης είναι η αμοιβή της όμορφης Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ !!
Οι πληροφορίες από το ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής αναφέρουν ότι επί τρεις μήνες πληρωνόταν για να κάνει πρόβες! Τελικά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην ΕΡΤ το πραγματοποίησε μέσα από την εκπομπή με τον Μαμαλάκη και υπό τον τίτλο «136».
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η ταλαντούχας Ανθή, κόρη του πρώην υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη, βρισκόταν επί 90 ημέρες στην ΕΡΤ (από τις 17 Σεπτεμβρίου), έχοντας προσληφθεί ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως! Η εκπομπή της κατάφερε μετά από 3 μήνες να βγει «στον αέρα» με κόστη που όπως δημοσιεύει το «Έθνος» είναι εξωφρενικά:
- Το κόστος παραγωγής μόνο για τα
... πρώτα 60 επεισόδια ανέρχονται στα 302.770 ευρώ. Στο 20ετές εισόδημα δηλαδή ενός μέσου Έλληνα.
- Παράλληλα 24.980 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα καταβληθούν στον παραγωγό σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις και στις θεωρημένες ΑΠΔ και ΙΚΑ.
- 22.000 ευρώ αναφέρει το κοστολόγιο της εκπομπής για έξοδα προεργασίας των συντελεστών παραγωγών, χωρίς εξήγηση για το τι σημαίνει αυτό.
- 23.240 ευρώ για έξτρα αναγκαία έξοδα παραγωγής όπως σώμα εφημερίδων, γραμματεία γραφείου παραγωγής, έξοδα συνεργείων, έξοδα φιλοξενίας κ.α. Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει «σώματα» εφημερίδων από άλλα τμήματα; Δεν διαθέτει γραμματείς;
Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το Έθνος μόνο για τα 60 πρώτα επεισόδια. Αν δηλαδή η εκπομπή μακροημερεύσει τότε τα νούμερα θα γίνουν... επταψήφια.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου