Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ

      

ptoma


Για αυτόν τον άτυχο γέροντα καμιά πορεία; Μπά ε;
Σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με σκοπό την ληστεία μετατράπηκε το κατηγορητήριο του 38χρονου Αλβανού, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε επιτεθεί σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο 87 ετών και με πρωτοφανή αγριότητα (όχι και τόσο πρωτοφανή πια έτσι όπως μας καταντήσανε), τον τραυμάτισε θανάσιμα , όπως αποδείχθηκε, με ένα καδρόνι προκειμένου να του αποσπάσει το ποσό των 125 ευρώ!
Τόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή και ακόμα λιγότερο για τους αδίστακτους εγκληματίες που στέρησαν την ζωή ενός ανθρώπου. Ο Αλβανός αμέσως μετά το έγκλημα συνελήφθη από την αστυνομία στο κατάλυμά του, κοντά στο οποίο είχε πετάξει το καδρόνι. Όταν η αστυνομία τον συνέλαβε αποδείχθηκε ότι είχε κρύψει το μπουφάν και ένα ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε όταν διέπραξε τον φόνο.
Ο 87χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Τρίπολης και για έξι ολόκληρες ημέρες πάλευε να κρατηθεί στην ζωή. Τελικά υπέκυψε στα τραύματά του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον 38χρονο Αλβανό.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου