Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στην λίστα Λανγκάρντ;;; Ω!! τι έκπληξις!20121201-193706.jpg

Την είδηση  αποκάλυπτε το Ολυμπία στις 30 Σεπτεμβρίου. Αύριο το “Πρώτο Θέμα” το έχει πρωτοσέλιδο: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στην λίστα Φαλτσιάνι που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Ζητήστε την εδώ και τώρα από την Λανγκάρντ.
Διαβάστε με προσοχή το άρθρο και θα δείτε όλο το παρασκήνιο.

Γιατί εσείς ξέρετε, εάν δικαιωνόμαστε ή εάν γράφουμε φίδια. Το “σύστημα” βέβαια, το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό που δεν κατάλαβαν όμως οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος και οι υπόλοιποι που τους καλύπτουν, είναι ο λόγος που έρχονται αυτά στην επιφάνεια. Τους είχαμε προειδοποιήσει και γι’ αυτό:
Οικογένεια γνωστού πολιτικού στην λίστα Λανγκάρντ! Έλα που δεν καταλάβατε ποιός είναι…
Επειδή όμως είστε εγωπαθή καθάρματα κύριοι και δεν σκεφτήκατε ούτε μία φορά την πατρίδα παρά μόνο το τομάρι σας και τις κάστες σας, τώρα που έρχονται τα μεγάλα αφεντικά θα έχετε το αναμενόμενο τέλος. Εάν δεν ήσασταν ανιστόρητοι, θα το γνωρίζατε. Θα ξέρατε τι έκαναν οι Σουλτάνοι στα γιουσουφάκια τους, οι Γερμανοί στους συνεργάτες τους, αλλά κυρίως οι τσέτες του Κεμάλ όταν κάτι προδοτικά ελληνόφωνα ανθρωποειδή παρουσιάστηκαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους και να ανταμοιφθούν για τις “υπηρεσίες” τους στην διάσπαση του μετώπου. Ω τι σύμπτωσις, οι ιδεολογικοί τους απόγονοι είναι οι ίδιοι που σήμερα εξυμνούν τον Κεμάλ και μιλούν για συνωστισμούς… Όλα βλέπετε, είναι μία αλυσίδα.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου