Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα Δημοσκόπηση Νοεμβρίου 2012-Στις 4,5 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή




Σχεδόν 10 μονάδες κάτω απ΄ το ποσοστό που κατέγραψε στις εκλογές εμφανίζεται πλέον δημοσκοπικά η ΝΔ ενώ ανάλογη είναι η πτώση για όλα τα κόμματα του κυβερνητικού σχήματος  προδοσίας.

Τα... κέρδη από τις απώλειες των κομμάτων της μνημονιακής  κυβέρνησης πάνε κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή που αυξάνουν τα ποσοστά τους.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Puls για τις “6 Ημέρες” στην πρόθεση ψήφου των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 23,5% ακολουθεί η ΝΔ με 19% και τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 12%. Ακολουθούν στην 4η θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ που καταγράφει ποσοστό 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα ποσοστά των κομμάτων στην ίδια δημοσκόπηση είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
ΝΔ 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου