Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Στις 22 Δεκεμβρίου θα ψηφίσουν οι κτηνοβάτες για την Κυβέρνηση που τους αξίζει


Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Γερμανία


Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Γερμανία
Στις 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν πιθανότατα οι ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα Die Zeit στην έκδοσή της στο Διαδίκτυο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Εσωτερικών θα ενημερώσει τα κόμματα ότι αυτή είναι η επιθυμία των περισσότερων ομόσπονδων κρατιδίων, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Γιοάχιμ Γκάουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου