Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Γιατί χαίρεται ο μοιραίος θίασος και χαμογελάει πατέρα;…Γράφει ο Αιας

Σαμαράς: Η συμφωνία στο Eurogroup κλείνει οριστικά την σκοτεινή περίοδο αβεβαιότητας για την Ελλάδα. Ανοίγει ο δρόμος για την αναγέννηση της χώρας!…
Βενιζέλος: Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της “αντεπίθεσης” για τη χώρα…
Κουβέλης: Αποφασιστικό βήμα η συμφωνία στο Eurogroup…
- Γιατί χαίρεται ο μοιραίος μνημονιακός θίασος και χαμογελάει πατέρα;
- Οι άφρονες θριαμβολογούν όταν καταφέρνουν να αποσπάσουν από τους δανειστές τους
κι άλλα μεσοπρόθεσμα δάνεια, ανεξάρτητα από το εάν η βιωσιμότητα του χρέους τους παραμένει στο Ναδίρ, επισημαίνει εν είδει απάντησης ο γνωστός καθηγητής Γιάν. Βαρουφάκης.
Είναι προφανές ότι οι τύποι δεν «παίζονται». Επιμένουν να υποτιμούν βάναυσα την
...
λογική μας, εμφανίζοντας, με το απύθμενο θράσος τους, το μαύρο, άσπρο.
Βαφτίζουν επιβράβευση των θυσιών του Ελληνικού λαού την εκτέλεση, κατά γράμμα, του «συμβολαίου» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού, που μετατρέπει την πατρίδα σε αποικία χρέους.
Οι τρεις της άθλιας συγκυβέρνησης αγνοούν τα αυτονόητα. Όταν τα δίνεις όλα σε κάποιον, αυτός θα σου ζητήσει ακόμα περισσότερα. Ακόμη χειρότερα, όταν πάρει από εσένα ό,τι θέλει, τότε δεν σε έχει καμία ανάγκη.
Αν είσαι άνεργος, εργαζόμενος, μικρομεσαίος, συνταξιούχος βιώνεις στο πετσί σου τη βαρβαρότητα. Όσο κι αν τη φτιασιδώσουν, εύκολα μπορούμε να δούμε που μας οδηγεί: Στα μεροκάματα Κίνας και στις συντάξεις Βουλγαρίας, στη φτώχεια και την πείνα!
Ως πότε θα την αποδεχόμαστε;
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου