Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο αισχρός εκλογικός νόμος του Παυλόπουλου, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της ΝΔ. Αλλάξτε τον άμεσα!!!

Δείτε ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αισχρότητα του εκλογικού νόμου που είχαν φτιάξει ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ώστε να έχουν πάντα την πλειοψηφεία.
Στη Β' Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ με 22% παίρνει 9 έδρες ενώ η ΝΔ με 12% παίρνει 15 έδρες!...

Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το ίδιο ποσοστό με την ΝΔ παίρνουν 10 έδρες λιγότερες!

Όλα αυτά χάρη στον φωτογραφικό εκλογικό νόμο του κ. Πάκη Παυλόπουλου που ισχύει για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές και δίνει bonus 50 εδρών στο πρώτο κόμμα αλλά μόνο εαν αυτό είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Εαν πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπαιρνε ΤΙΠΟΤΑ καθώς θεωρείται συνασπισμός και οχι κόμμα!

Όποια κυβέρνηση και εαν σχηματιστεί το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι η αλλαγή αυτού του εκλογικού νόμου με ενα καθαρά αναλογικό σύστημα.

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται συνασπισμός κομμάτων (όσον αφορά την οπτική γωνία των εκλογών) καθώς κατεβαίνει ως κόμμα. Οι συνασπισμοί κομμάτων φαίνονται εδώ ως "συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων":
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άξιο απορίας πως καλούν αβέρτα στα πουλημένα ΜΜΕ τους δύο ελεεινούς που ταλαιπωρούν την Ελλάδα με ακυβερνησία:

    Το Σκανδαλίδη και τον Παυλόπουλο. Αυτούς τους 2 ακατονόμαστους έπρεπε να τους βρίζουν να τους καταριούνται και να τους δέρνουν αλύπητα.

    Αυτοί οι δύο και ο ελεεινός νόμος τους, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την ακυβερνησία της χώρας και τις όποιες περιπέτειες προκύψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή