Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Η Μέρκελ γαυγίζει: Χωρίς μνημόνιο και τρόικα, φεύγετε από την ευρωζώνη!


Αν οι συμφωνίες δεν τηρηθούν, αν οι μεταρρυθμίσεις δε συνεχιστούν, τότε η Ελλάδα δε θα έχει καμία θέση στη ζώνη του ευρώ. Γιατί η αντιμετώπιση της κρίσης είναι δύσκολη κι αν δε μπορούμε, να φύγουμε να... πάμε αλλού!

«Έλεγα πάντα ότι η αντιμετώπιση της κρίσης είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και ήθελα πάντα να τη διευθετήσουμε με τρόπο ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δηλώνει η Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse. Και προσθέτει με νόημα: «αμετάβλητες όμως παραμένουν και οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων».


( ''Άει και ....@##!!!%  πατσαβούρα!!'')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου