Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

«Εγέρθητι» για να μην "γ@μιέστε πρωί - πρωί"

Δεν θέλω να υπερασπιστώ την Χρυσή Αυγή, αλλά enough is enough, που θα έλεγαν και οι lifestyleτζήδες δημοσιογραφίσκοι του πρωκτού, που διαθέτουν (ή κάνουν πως διαθέτουν) μνήμη χρυσόψαρου. Προσβλήθηκαν οι (άλλοι, οι «σοβαροί» ντε…) δημοσιογράφοι, λένε, από το..
«εγέρθητι» του «Καιάδα». Και να οι «πύρινες» ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΑ του Τρίμη (που δεν έχει ποτέ προσβάλει με…ΙΟΥΣ τους Έλληνες) και η ΠΟΕΣΥ.
Τσ, τσ, τσ… Τι λες, ρε παιδί μου!
Δεν είδα, όμως, καμιά ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους «μας» για εκείνο το «δεν γ@μιέσαι πρωί – πρωί» του Πάγκαλου προς ρεπόρτερ καναλιού, πριν από ελάχιστα χρόνια.
Ούτε μια κουβέντα δεν είπαν τότε, οι ευκόλως προσβεβλημένοι τώρα από την Χρυσή Αυγή… Μούγκα στη στρούγκα οι «δημοκράτες μας» δημοσιογράφοι.
Επίσης, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν προσβάλλονται όταν έχουν συναδέλφους που
...
βρίσκονταν στο pay roll του Άκη, του Σάκη και του Μάκη. Όχι, γιατί ο Άκης (ο Σάκης και τα άλλα παιδιά είναι «προοδευτικά» και «αριστερά»)…
Όσο για τα σχολιάκια περί του look (το οποίο σημειωτέον βρίσκω κακόγουστο και γελοίο) του «Καιάδα» όταν παίζει με την black metal μπάντα του, δεν άκουσα ανάλογους σχολιασμούς για τις κελεμπίες που φορούσε ο Πάγκαλος όταν έκανε παρέα με τον υπαρξιστή Σίμο.
Στο κάτω- κάτω, τι είναι πιο επικίνδυνο και φασιστικό για τον ελληνικό λαό; Το «εγέρθητι», ή το «ο κόσμος δεν πεθαίνει κιόλας», ή ακόμη το «θα γίνει μακειλειό αν πειραχθεί ο ΓΑΠ»; Τον οποίο κύριο τον βάλαμε και πάλι στην Βουλή για να μας ξανασώσει!
Τελικά, στη «δημοκρατία» μας και η ευθιξία είναι επιλεκτική…

ΛΟΞΙΑΣx

Υ.Γ. Αν η ΝΔ δεν κατέληγε το πουτ@νάκι της αριστεράς και του μνημονίου, η Χ.Α. δεν θα χτύπαγε 7%. Φάτε τώρα το μεσαίο… χώρο! ΠΗΓΗ
 
 
Επίσης να προσθέσουμε, το απίστευτο περιστατικό που δεν αφορά βέβαια δημοσιογράφους, αλλά δείχνει την αλαζονία των ''σοσιαλιστών'' που κυβέρνησαν απολυταρχικά τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Κάποιος υφυπουργός του Πασοκ, με το όνομα ΝΤΟΛΙΟΣ, απαίτησε να σηκωθεί η υπάλληλος μπροστά στον ''Υπουργό'' χαρακτηρίζοντάς την ''μαλακισμένο''.
 

Γ. Ντόλιος:”Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”.

Το περιστατικό έγινε στον Β Έβρο όταν ο Υφ Εσωτερικών περιηγήθηκε σε τοπική δημόσια υπηρεσία και μπήκε σε διάφορα γραφεία. Υπάλληλος που δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, ούτε την επισημότητα των στιγμών, ούτε την κορυφαία σημασιολογικά άφιξη κοτζαμ υπουργού από την Αθήνα στα κατά γενική ομολογία παρατημένα εκείνα μέρη και φυσιολογικά δεν ανασηκώθηκε ζωηρώς και επιδεικτικά από το γραφείο του για να χαιρετίσει.
Μάλλον με απορία, χαιρέτησε και σηκώθηκε ελαφρώς στα πλαίσια της ευγένειας και παιδείας της.
Για να της μεταφέρει ο προϊστάμενος ότι η Υφυπουργάρα μας από την Αθήνα έδωσε εντολή καθώς έφευγε από τον χώρο: “Να πεις στο μαλακισμένο να σηκώνεται όταν χαιρετά τον υπουργό του”. πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου