Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Αλβανός λαθρομετανάστης που βίαζε και χτύπαγε γιαγιούλες στην Δυτική Ελλάδα.

Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Δικαστήριο Κέρκυρας 33χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 20 Μαρτίου 2010 από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας...

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για τις ληστείες, τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς 4 ηλικιωμένων γυναικών (όλες οι δύστυχες γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του ήταν πάνω από 75 ετών), σε δύο χωριά της Παραμυθιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 14-3-2010 έως 17-3-2010.

Ο 33χρονος Αλβανός κάθικας που κατοικούσε στην Παραμυθιά, είχε συλληφθεί στο Μορφάτι απο αστυνομικους της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας ύστερα από προσαγωγή υπόπτων και μάλιστα βρέθηκε να κατέχει μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών και να στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.

(agiovasilema: Μετά δήθεν ψάχνονται οι αναλυτές του πρωκτού, να δουν τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος ψήφισε ΧΑ. Αφού οι προδότες αφήσανε να παραδοθεί όλη η χώρα στα νύχια των αλλοδαπών, καμώνονται τους ανίδεους τώρα που βλέπουν τα αποτελέσματα. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοχή παίρνει από τον κόσμο μέχρι να φύγει ο βραχνάς του Μνημονίου από πάνω μας. Μετά θα έρθει η ώρα των λογαριασμών του και το μερίδιο ευθύνης που φέρει για τις ορδές που κουβάλησε και υπερασπίστηκε.)

2 σχόλια: