Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

RT: Άγριο δούλεμα αλλά και κριτική από ρώσικο δίκτυο στον Βενιζέλο. Να αγιάσει το στόμα τους. Ας το δούνε τα ελληνικά ΜΜΕ και ας χωθούν ακόμα πιο βαθιά στον κουβά με τις ακαθαρσίες στον οποίο κολυμπούν.



Αντικείμενο οξύτατης -έως και υστερικής- κριτικής έγινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε εκπομπή του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου, Russia Today.

Οι δύο σχολιαστές επικρίνουν με σκληρή γλώσσα την εξαγγελία ακόμα σκληρότερων μέτρων λιτότητας από τον  Βενιζέλο μετά την τηλεδιάσκεψη με την τρόικα και ανατρέχουν σκωπτικά σε δηλώσεις του:

«Για να μην γίνει η Ελλάδα αποδιοπομπαίος τράγος…», «αν θέλουμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην ευρωζώνη, αν θέλουμε να σταματήσει ο εκβιασμός της Ελλάδας…», τότε η μόνη στρατηγική επιλογή είναι η λιτότητα, σχολιάζουν οι δύο παρουσιαστές.

Στο σημείο αυτό ξεκινά η επίθεση των σχολιαστών, οι οποίοι ούτε
....
 λίγο ούτε πολύ, λένε την πραγματικότητα: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «κοιμάται με την τρόικα», «βρίσκεται στην υπηρεσία της τρόικας και των τραπεζιτών», «δεν είναι Έλληνας, είναι παράφρων».

Οι σχολιαστές στηλιτεύουν το «εμείς» που χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «σαν να ταυτίζει το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών με αυτό των τραπεζιτών».
Προσθέτουν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε τη νομιμοποίηση να υπογράψει το Μνημόνιο, «έπρεπε να έχει προηγηθεί συνταγματική αναθεώρηση».
Επιστρέφοντας στον Βενιζέλο υποστηρίζουν ότι «θέλει να εξαπατήσει τους πολίτες, κάνει ό,τι μπορεί για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».
Η πολιτική ανάλυση ολοκληρώνεται με την «ευχή» της παρουσιάστριας προς τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών: «Θα έπρεπε να βρεθεί συγκαλεσμένος με τον Αλεξάντερ Λεμπέντεφ (σ.σ Ρώσος μεγιστάνας που σε τηλεοπτική συζήτηση για την οικονομία, άρχισε να δέρνει με μπουνιές τον συνομιλητή του) και να πάρει αυτό που του αξίζει σε live μετάδοση».

2 σχόλια:

  1. Να αγιάσει το στόμα τους. Πάντως το ξύλο της αρκούδας ούτε εδώ στην Ελλάδα θα το γλυτώσει και αυτός και όλα τα όμοια ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ σαν και αυτόν.Μιλάμε ότι θα πέσει πολύ Ξύλο,μόλις τελειώσουν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύλο και των γονέων που λένε και στο χωριό μου!! Έχουν να φάνε τόσο ξύλο που θα τους μένει να μοιράσουν και στους ψηφοφόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή