Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν μας έφταναν τα γερμανικά βρωμοκάθικα, βγήκε και μια δανέζικη λουλού να ζητήσει την ...ΚΩ. (Φαίνεται πέρασε καλά εκεί το παιδί και είπε να την κάνει μόνιμα δική του....)

Καμαρώστε τον. Είναι και κολλητός λέει με τον Κολωτούμπο-καρατζαφέρη. Αφού είναι τόσο κολλητοί, ας του την πάρει δώρο στα γενέθλιά του ρε αδερφέ, σιγά το πράμα. Οι Γερμαναράδες θέλουν την Ακρόπολη, οι Άγγλοι την Κέρκυρα, οι Δανοί την Κω...Τελικά οι διακοπές στην Ελλάδα μένουν αξέχαστες, ειδικά αν συνδυάζουν sun-sea και sex.


Αυτός είναι ο  Δανός ακροδεξιός ευρωβουλευτής  Μόρτεν Μέσερσμιντ που ζήτησε την Κω ως υποθήκη, προκειμένου να εγκρίνει η χώρα του νέα βοήθεια προς την Ελλάδα!!! Δεν έρχεται κατά δω το παλικάρι να του πούμε δυο φωνήεντα στο αυτί?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου