Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ζορίστηκαν και οι ''φίλοι'' μας οι αστυνομικοί και εμφανίζονται ...αγανακτισμένοι, προειδοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση να μην τους αγγίξει.

Αγανακτισμένοι και οι αστυνομικοί κατά της κυβέρνησης

Αιτία πολέμου με την κυβέρνηση, θεωρούν οι αστυνομικοί τη διάταξη του Προεδρικού Διατάγματος που τροποποίησε τον “κώδικα” των μεταθέσεων.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και των Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναφέρουν τα εξής:
«Ο τρόπος επαγγελματικής “εκτέλεσης” των Αστυνομικών και των οικογενειών τους που μια αριστοτεχνική φράση οκτώ λέξεων τροποποίησης του κώδικα μεταθέσεων , ποδοπατεί την ανθρώπινη υπόσταση τους , δείχνει και την βαθιά περιφρόνηση της αξιοπρέπεια τους.
Επαναφέροντας με το από 16/9/2011 ΠΔ85/2011, τον αλήστου μνήμης φόβο και τρόμο της εκτόπισης-μετάθεσης, διασπείρει μήνυμα πανικού στις τραγικές στιγμές της τρόικας και του μνημονίου που βιώνουμε ως λαός , ότι ο Αστυνομικός πρέπει
....
 να είναι ένα φοβισμένο ,άβουλο και πειθήνιο όργανο του συστήματος της κομματοκρατίας , του ρουσφετιού και της πολιτικής εξάρτησης.
Υψώνοντας τραγική φωνή υπεράσπισης των αξιών του λειτουργήματος μας, της προσφοράς, του αλτρουισμού και της αυτοθυσίας,
Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ
να αποσύρει άμεσα την διάταξη –ταφόπλακα της υπηρεσιακής και κοινωνικής μας υπόστασης, τον δε Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
να προβεί άμεσα σε επιχείρηση εξυγίανσης –εξάλειψης του σαθρού και παρακμιακού υπηρεσιακού κατεστημένου στο Αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. που συνωμοτεί εναντίον του ίδιου του θεσμού που υπηρετούμε όλοι μας, ανεξαρτήτως θέσης και βαθμού.
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ….
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

2 σχόλια:

  1. εσυ δεν θα ζοριζοσουνα αν ησουν στη θεση τους ή καποιο συγγενικο σου προσωπο? απο εξυπναδες παμε καλα. Δεν σκεφτηκες οτι δεν ειναι τυχαιο που εγινε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν εγώ ζορίστηκα αγαπητέ @10:54, έφαγα τα χημικά με το τσουβάλι από τους ''φίλους'' συμπατριώτες αστυνομικούς, οι οποίοι στηρίζουν ΜΟΝΟ το σάπιο χουντικό καθεστώς του ΓΑΠ. Καθόλου λοιπόν δεν με ενδιαφέρουν οι ανάγκες τους γιατί βρίσκονται από την άλλη πλευρά του ''τείχους'' του πραγματικού και του μεταφορικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή